De Mogelijkheden

Je hebt een hoofd vol ideeën, maar nu nog in de praktijk brengen. Wij zijn ervoor om jouw plannen online om te zetten in een tastbare uitstraling.

Websites

Een professionele website helemaal in lijn met jouw huisstijl en bedrijfsvoering. Een website die nieuwe klanten oplevert en bestaande klanten aan zich bindt. Een website die je zelf kan bijhouden, met een agenda, nieuwtjes, een blog of productfoto’s. Geen tijd daarvoor? Dan regelen wij dat voor je. Wil je het toch een keer zelf proberen dan komen we langs om op jouw computer voor te doen hoe het moet.

Tekst & Beeld

Misschien heb je het al gemerkt; teksten voor je eigen bedrijf schrijven, dat valt nog niet mee. Wij schrijven jouw teksten als buitenstaander met maar 1 ding voor ogen: jouw klanten. Goed leesbaar, pakkend en overtuigend. Dat doen we ook met de beelden; foto’s zoeken we strategisch uit, jouw eigen foto’s kunnen we eventueel bewerken. We sleutelen net zo lang tot de uitstraling past bij jouw bedrijf.

Marketing

Goed gevonden worden op internet door nieuwe klanten, dat is wat je wil. Wij gaan aan de slag met de zoekmachines. En je bestaande klanten houden we dichtbij via social media, nieuwsbrieven of events. Via Mailchimp verzorgen we je mailings of uitnodigingen. Een zakelijke Facebook of Instagram account kunnen we ook voor je opzetten en bijhouden. We zorgen dat je bedrijf in de belangstelling blijft staan.

Waar we goed in zijn

De combinatie! Een goed vindbare website maken met pakkende teksten, mooie beelden, een passende huisstijl en resultaatgerichte communicatie naar jouw klanten toe.

Huisstijl

Je huisstijl is meer dan alleen een logo en je bedrijfskleuren online zetten. We kijken samen of de “look & feel” van de website bij jouw bedrijf past. En vooral of het de klant aanspreekt.

Web Design

Een website met een solide template dat zich perfect aanpast aan alle verschillende schermen en apparaten. Een website die je zelf kunt onderhouden, als je dat wilt.

Search Engine Optimization

Zoekmachine optimalisatie. Goed gevonden worden dus. Dat combineren we met een Google Analytics account om te kijken of het bezoek aan jouw site ook daadwerkelijk wordt verhoogd.

h
De inhoud

De inhoud van jouw website wordt geschreven door een professionele tekstschrijver. Die weet wat jouw doelgroep lezen wil. Altijd strategisch en resultaatgericht.

Een goede opzet

Een duidelijke opbouw van jouw website met een prettige indeling en mogelijkheden om makkelijk uit te breiden zonder dat het rommelig wordt.

Tips & Tricks

Tips voor het bijwerken van jouw nieuwe website. Maar ook met je meedenken buiten de gebaande paden om. We verplaatsen ons in jouw klant!

Fun Facts

Onze werkweek bestaat doorgaans uit …

% blije klanten

templates

kleurcodes #9fceae

koppen koffie

Ons netwerk

We werken samen met getalenteerde grafisch ontwerpers, fotografen en videomakers. Mocht je nog geen logo, huisstijl of visitekaartje hebben, brengen we je graag in contact met onze vaste vormgevers. Maar ook betrouwbare hosting en een goed passende domeinnaam kunnen we voor je regelen.

© De Website Studio

  • Snel je nieuwe website online
  • In jouw huisstijl
  • Met teksten & foto's
  • Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar:

%

Blije klanten