prijzen van de website studio

Tarieven

Wij maken websites voor ZZP’ers en kleine MKB ondernemingen. Om je keuze uit ons aanbod wat makkelijker te maken hebben we pakketten gemaakt. Ook kun je losse modules of een onderhoudscontract bij ons afnemen. Onderstaande prijzen zijn een indicatie, uiteraard is alles in overleg.

En als je helemaal niets zelf wilt doen helpen we je bij alles!

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn website online is?

Een eenvoudige website hebben wij binnen 1 à 2 weken online. Het is afhankelijk van het aanleveren van tekst, foto’s, logo, huisstijl wanneer het klaar is. We beginnen als we alle benodigdheden in ons bezit hebben, dan hebben we een week nodig. Eventuele correctierondes komen daar nog bij.

Zit ik aan een contract vast?

Nee, De Website Studio werkt niet met contracten. Als de website is opgeleverd is deze van jou. Wel kun je een onderhoudscontract met ons afsluiten voor het updaten van je website en het maken van back-ups. Dan heb je daar zelf geen omkijken naar.

Kan ik mijn website zelf bijhouden?

Ja een WordPress website kun je gemakkelijk zelf bijhouden als je een beetje handig bent met een computer en een tekst-editor. Je logt in op de back-end van je website en daar pas je de teksten en foto’s aan. Of je maakt zelf nieuwe pagina’s en voegt deze toe aan het menu. Wij kunnen je ook in een privé-workshop leren hoe je het zelf moet doen op je eigen computer.

Kunnen jullie alles voor me regelen?

Ja, alles is bespreekbaar. Van het meehelpen kiezen van je domeinnaam, hosting, vindbaarheid, tot het schrijven van teksten, nieuwsbrieven of het bijhouden van je website. Ook het maken van foto’s of een logo is een optie. We werken samen met een netwerk aan vakmensen, zoals fotografen en vormgevers.

Ik heb al een website, kan die vernieuwd worden?

Dat kan zeker. Als het al een WordPress website is kunnen we deze restylen met een nieuw thema. In de meeste gevallen is het handiger met een nieuwe website van start te gaan. Een nieuwe look & feel is altijd verfrissend! Dat bespreken we natuurlijk in vrijblijvend gesprek.

Is mijn website straks geschikt voor alle apparaten?

Jazeker! Wij werken met WordPress thema’s die een responsive design hebben. Dat betekent dat de website zich op verschillende apparaten aanpast aan de grootte van het scherm. Of dat nu een computer, laptop, tablet of smartphone is. Indien gewenst kunnen we de stijl van de website aanpassen voor verschillende apparaten.

Meteen aan de slag?

Laten we snel kennis maken…

Stuur ons een berichtje zodat we contact op kunnen nemen. Of misschien wil je hieronder je wensenlijst voor een website alvast invullen?

© De Website Studio

  • Snel je nieuwe website online
  • In jouw huisstijl
  • Met teksten & foto's
  • Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar:

%

Blije klanten